Gå til Robert Plant presents Saving Grace featuring Suzi Dian

Robert Plant presents Saving Grace featuring Suzi Dian

Robert Plant presents Saving Grace featuring Suzi Dian

ons. 14 mai 2025
Oslo

Aldersgrense: 18+

Robert Plant kommer tilbake til Norge 14. mai, denne gangen til Folketeateret med prosjektet Saving Grace! Det er et samarbeid bestående av Suzi Dian, Oli Jefferson, Tony Kelsey, Robert Plant og Matt Worley.

“...from a whisper to a scream”.

Billetter i salg

Ordinær salgsstart

  • Få billetter igjen!

    Generelt salg*

Artister på dette arrangementet

Arrangementsinformasjon

"Åpningssporet til settet til Saving Grace, «Undone In Sorrow», illustrerer kveldens opptreden perfekt: effekten som oppstår når talentfulle musikere kommer sammen for å skape følsomme arrangementer og dynamikk. Suzi Dian tar ledelsen på vokal, hennes vakre stemme ringer gjennom det legendariske spillestedet, og hun fremfører et stødig, men følelsesladet crescendo og diminuendo i harmoni med resten av bandet. De fem musikerne spiller sammen i vakker harmoni fra start til slutt, og tolker en serie coverlåter samlet fra forskjellige steder, og skaper en musikalsk reise i sin reneste form.

 

... Disse fem musikerne har skapt nitti minutter med sublim musikk med gjennomtenkte tolkninger av andres komposisjoner, og sørget for at de presenterer en nyskapende utforsking av sangene, samtidig som de bevarer essensen. Dessuten har denne odysseen blitt gjennomført i en ånd av respekt, musikerskap og entusiasme: de er virkelig et band av glede!» Toni Woodward fra Americana UK.