Gå til Eluveitie

Eluveitie: Ànv Rising – Europe Pt 1

Eluveitie: Ànv Rising – Europe Pt 1

lør. 25 jan 2025
Oslo

Rockefeller | Oslo

Dører: 19:00

Aldersgrense: 18+

Det blir dobbelt opp med sveitsisk klassemetal når Eluveitie og Ad Infinitum inntar Rockefeller på nyåret.

 

Eluveitie blander melodisk folk metal med pagan og folklore i lydbildet – til en fascinerende helhet. Bandet ble født i de sveitsiske alpenes landlige mystikk, og er ekte folk metal-mestere. Helt siden den sagnomsuste debuten Spirit (2006) har bandets tilnærming til sjangeren vært preget av respekt og historisk nøyaktighet. Etter suksessen med det kritikerroste albumet Ategnatos (2019), og de nylige singelutgivelsene «Aidus» og «Exile Of The Gods», er Eluveitie klare for å gi sine europeiske fans en uforglemmelig konsertopplevelse på den kommende turneen.

 

Ad Infinitum er et moderne symfonisk metalband som ble dannet i 2018 av Melissa Bonny. Bandet er kjent for å kombinere tunge riff, med episke og fengende orkestreringer, samt hjemsøkende vokalmelodier og demoniske growls med finesse. De er aktuelle med albumet Chapter III: Downfall (2023).

Billetter i salg

Ordinær salgsstart

  • I salg!

    Generelt salg*

Artister på dette arrangementet

Arrangementsinformasjon

Bill. kr. 360,- + bill.avg. 18 års aldersgrense med legitimasjonsplikt. Ingen vergeordning.

Dørene åpner kl. 19.00. Arrangementet starter ca. 1 time etter dørene åpner. NB! Det anbefales å komme i god tid før arrangementet starter da det kan bli kø.